Cégismertető

Hol találok én egy profi beszerzőt?
Hogyan és hol tudnak itthon az emberek profi beszerzővé válni?

Számtalanszor hallottam/hallom ezeket a kérdéseket különböző cégek beszerzési vezetőitől, akik mindennapjaik egy részében azzal küzdenek, hogy megfelelő tudással rendelkező profi beszerzőt találjon. A kérdés mind a mai napig számomra nyitott kapukat dönget, mert Magyarországon jelenleg nincs olyan integrált, gyakorlatra, a valós életre koncentráló képzés.

A Beszerzők Elit Akadémiája a MEGOLDÁS ezekre a kérdésekre. Mert ezen Akadémia keretein belül napjaink kiemelkedő és elismert szakemberei által sajátíthatják el a jelentkezők a beszerzés csínját. Mire kell fókuszálni egy beszerzőnek, ahhoz hogy hatékony és eredményes legyen.

Az ördög a részletekben lakozik, vagy nem is mindig?

A direkt anyagok beszerzésétől az indirekt anyagbeszerzésen át a költségcsökkentés számos, új módszerének gyakorlati elsajátításig s nem utolsó sorban a beszerzési jog, etika, pszichológia hathatós elemeinek megismerése révén egy mindenre (ki)képzett beszerző áll majd hadba, avagy folytatja a munkáját az Ön/Önök cégénél.

A Beszerzők Elit Akadémiája mögött biztos szakmai alapokon álló oktatógárda áll, mellyel biztosítjuk a kiemelkedően magas színvonalú képzést.

Küldetésünk

Naprakész szakmai  – és a gyakorlatban azonnal hasznosítható – tudás átadása a tanulni vágyó embereknek.

Szakmailag felkészült, a szakma által elismert, a változásokra nyitott, az egyedi igényekre és problémákra odafigyelő oktatói gárdával állunk minden résztvevő segítségére.

Akadémiánkon minden olyan külső körülményt biztosítunk, amelyek lehetővé teszik, hogy a képzésen résztvevők az ismeretek teljes körű befogadására/ begyakorlására tudjanak koncentrálni, hogy az itt szerzett tudást képesek legyenek majd a legmegfelelőbb módon hasznosítani saját cégüknél is.