Közbeszerzés és ami mögötte van

Oktatóink:

Közbeszerzési modulunkkal közérthető módon nyújtunk betekintést a szabályozási környezetbe, emellett praktikus útmutatókkal segítjük a jogszabályi előírások gyakorlati alkalmazását.

Ajánljuk azon érdeklődők számára, akik a több hónapos OKJ képzések helyett lényegre koncentráló, átfogó ismeretre vágynak, illetve azon gyakorló közbeszerzők számára, akik motiváltak tudásuk rendszerbe foglalásában és a stratégiai szemlélet elsajátításában.

https://lekarna-slovenija.com/

A közbeszerzés a beszerzési tevékenység speciális formája, melynek célja a közpénzek hatékony felhasználása, a szerződések odaítélési folyamata során a nyilvánosság és átláthatóság biztosítása, emellett kiemelt figyelmet szentel a semleges versenyre és egyenlő bánásmódra.

A közbeszerzési törvény (Kbt.) szigorú szabályai számos kihívás elé állítják a beszerzőt, ennek eredményeként sok esetben annak jogi vetülete kerül előtérbe a közbeszerzési eljárás előkészítése során a beszerzés-szakmai eszközök használata helyett.

Rendelkezéseit a public sectorban már 1995. óta alkalmazzák, napjainkban az EU támogatásból megvalósuló projektek révén egyre több gazdálkodó szervezet is érintetté válik.

Képzésünk során az elméleti ismereteken túl olyan kérdésekre kínálunk választ, mint:

  • Hol van a közbeszerzési funkció helye a vállalaton belül?
  • Hogyan szabályozzuk folyamatainkat?
  • Milyen kompetenciákra van szükség?
  • Hogyan tervezzük a beszerzéseinket?
  • Mire ügyeljünk az ajánlattételi felhívás és a közbeszerzési dokumentumok összeállítása során?
  • Milyen eszközökkel tehető eredményesebbé a közbeszerzési eljárás?
  • Hogyan mérjük a közbeszerzési tevékenységet?

Szeretném megismerni!

A közbeszerzés világának gyakorlati megértéséért kattints a jelentkezésre!

 

Jelentkezés